Wednesday, March 7, 2012

you are my sweetest downfall


a drop in the ocean - ron pope
Lauantai
Lähin silloin Annielle ja Amelle koska meil oli sitten sunnuntaina töitä. Olipas hauskaa käytiin nopeesti ostaa ruokaa ja karkkia ja sit vuokrattiin kaks leffaa, A Cinderella Story ja Crazy, Beautiful Love. Molemmat aika hyviä. Tarkotus oli et oltais menty vähän aikasemmin nukkumaan koska on aina niin aikasin herätys, mut se päättyi siihen et nukahdettiin Amen kanssa 4 maissa. Nuku sit jotai 3h ja aamulta asti töissa 10h. Ei mut oikeesti. Ei ollut rankkaa vast sit ku tuli kotiin ehkä huomas et oli nukkunut pari tuntia liian vähän.


Sunnuntai
Oli töitä ja oli tosi hauskaa!
Ja nyt alkuviikko on ollut aika rento. Jäin maanantaina kotiin lukemaan kokeisiin enkä mennyt tallille. On pakko skarpata koulussa et saisin hyvän todistuksen sit. Täl kertaa oikeesti skarpata.
Huhhu! Mul on aika hyvä fiilis. Oli kyl semmonen semi-huono päivä koulussa, mut siit tuli aika hyvä. Tallil kävin kuvaamassa Amea ja sit käytiin ponejen kanssa vähän kävelemässä. Nyt ois oikeesti pakko lukea kokeisiin, mutku ei vois vähempää kiinnostaa toi aine!! argh. Huomen ois sit tunti ja sen jälkeen kotiin vaa nukkumaan!


No comments:

Post a Comment