Tuesday, October 30, 2012

HIHS + ostoksia sun muuta


Eli tänä vuonna käytiin Helsinki International Horse Show:is lauantaina. Päätettiin et mentäisiin Linan ja sen äidin kanssa katsomaan. Joten mentiin sitten sinne minä, Lina, äiti, Linan äippä ja sen kaveri. Oltiin tänä vuonna siellä lauantaina, ollaan muuten aina joko sunnuntaina tai lauantaina, joten oli kivaa vaihdella vähäsen. Saavuttiin hesaan joskus 11 aikaan ja kierreltiin siellä sitten vähän noita hevoskauppoja ennen kun ensimmäinen esitys alkoi 12. Siellä istuttiin ja syötiin ja ostettiin ja käveltiin. Sit joskus 17 aikaan noi vanhemmat lähti ja jäätiin sinne vielä Linan kanssa. Sit lähettiin kotiin joskus puol 1 yöllä kauheal päänsäryl, mut ei se oikeastaan mitään! Oli tosi kivaa.

Ei täs oikeastaan muutakaa oo tapahtunut. Oon ollut töissä ja istunu koulussa ja talleillut. Ja tänään tilattiin mun mekkoo tanssiaisiin YAY.

Mhh ei nii kiva fiilis täl hetkel. :(  muuten! noi kaks vikaa kuvaa, eka se body lotion on siskolta tuliainen ja se guessin laukku on annielt ja amelt tuliainen !2 comments:

  1. HEY! Vill du vara snäll o hjälpa mej hur man sku få sångerna sådär med en smal, lång text i ett inlägg? :o tack på förhand! älskar din blogg!

    ReplyDelete