Saturday, February 2, 2013

otsikko


Moi! Pitkästä aikaa. Hups. Vähän liiankin kauan on kulunut, mut juu ihan sama. Tässähän minä.

Eli näissä parissa viikossa oon ollut poikaystävän kaa, tutustunu paremmin ihmisiin ja alottanut käsipallon taas. Tuntuu aika oudolta ja vaikealta pelata nyt puolentoista vuoden jälkeen, mutta huomaan kyl et pikkuhiljaa alan taas tottumaan. Otin siis tauon ratsastuksesta, ja palaan varmaan selkään toukokuussa koska mul on kauhee ikävä. Mut joo, vaihteluhan piristää?

Viime viikonloppuna meillä oli kirkkonummel turnaus, ja se meni ihan hyvin, ja mulla oli paikat nii kipeen seuraavan päivän. Auts, plus et sain vielä sit maanantaina rokotteen. Vihaan yli kaiken neuloja. Kiva paniikki siel, meinasin pyörtyy... No ei nyt sentään! Mut kuitenkin nii jouduin sitten jättää treenit väliin ja jäin tiistaina kotiin ku käsi oli sen verran kipee. Muuten on ollut tosi rento viikko, maantaina istuin vielä Annien kans varmaan 4h Coffee Houses puhumas. Ihanaa!

Eilen tytöt oli meillä, syötiin hyvin ja suunniteltiin kaikkee. Katottiin The Apparition leffaa, se oli tosi pelottava! Jotenki nii realistinen ja semmonen. Hyi. Muut lähti joskus yhentoist aikaan mut Annie jäi vielä tänne nukkumaan. Tänään oli aika aikane herätys ku Annie lähti Amen luo kemiöön, nii nousin sitte itekki ja menin suihkuun, ja nyt sitten oottelen et Oliver tulee!

Toivottavasti teillä on hyvä loppuvklp!

No comments:

Post a Comment