Sunday, March 24, 2013

March 24th


Käytiin äidin, siskon, enon ja serkun kans New Yorkis. Oli ihanaa siellä! Pakko sanoo et täytti kyllä kaikki mun odotukset. Siel oli kyl aika kylmä, 0 yläpuolel just ja just sekä kauhee tuuli melkeen joka päivä. Mut eihän me sinne aurinkoa ottamaan lähetty!

Lähdettiin täältä Suomesta 14 aikaan koneella ja matka Amerikkaan kesti noin 8.5h. Mut matka meni nopeesti ku katoin vaa leffoja. Saavuttiin sitten JFK:hin 17 aikaan. Ja hotellilla oltiin sit pari tuntia myöhemmin ku kesti sen verran siel lentoasemal ja oli kauhee ruuhka-aika siellä. Hotellimme sijaitsi Times Squaren lähellä, ei oikeesti kestänyt edes 5 min kävellä sinne. Mut ekana iltana ei kyl ehditty tehä mitään muuta ku käydä syömäs ja sit nukkumaan.

Ensimmäisenä päivänä mentiin eka Starbucksiin syömään aamupalaa. Oli tosi hyvää ja sit jatkettiin matkaa Fifth Avenuelle. Suunnitelmamme oli että käytettäisiin kaks ekaa päivää shoppailuun ja muut sitten muihin ohjelmiin. Kierreltiin sitten siellä Fifth Avenuella ja tuli kyl ihan tarpeeks ostettuu sekä käveltyy! Sitten hotellin kautta ulos syömään. 
Toisena päivänä käytiin aamiaisel ja sitten taas kerran ostoksilla. Tällä kertaa mentiin Times Squarella ja käytiin myös Macy's:ssä. Oli kyl hurjan iso paikka. Sinä päivänä muuten satoi vääh lunta. Tai no aika paljon kyl. Sillon juhlittiin myös St. Patricks Day:ia koska sunnuntaina jolloin on se virallinen päivä kukaan ei periaattees pysty juhlimaan koska on töitä seuraavana päivänä, joten siellä oli oikee paraati. Ja paljon ihmisiä!

Kolmantena päivänä me käytiin Hard Rock Cafessa syömässä aamupalaa ja sieltä lähettiin Empire State Buildingiin ja käytiin sekä 102:ssa että 86:ssa kerroksessa. Oli ihan supermahtavat näkymät! Mut noi hissit siellä oli tosi pelottavat. ESB:n jälkeen otettiin Subway Sohoon, ja siellä mentiin tokaa kertaa toisessa Hollisterissa, ja sit syömässä ja ostamassa siskolle Platform Converset. Ihan kiva paikka toi Sohokin, mut tuntui kyl turvallisemmalt siel Manhattanil. Jotenkin vähän semmonen outo paikka. Mut ihan jees kuten jo sanoin. Sitten siis metro takasin hotellille, ja ulos syömään.

Vikana päivänä ei kauheesti ollut aikaa mihinkään muuhun ku aamiaisen syöntiin ja kävelemiseen. Oli tarkotus et oltais sillon käyty Central Parkissa mikä ois ollut ihan supersiistii, mut sit mentiinkin suoraan Grand Central Stationist hotellille. Ku piti sen verran aikasin antaa noi huoneet takasin. Joten sekä eka et vika päivä oltiin Starbucksis aamupalal. Et semmonen reissu. Ihan superiia haluun takasin!

2 comments: