Saturday, April 20, 2013

20th April


Hellureii ! Taas ollut pieni tauko, mut se johtuu koulust. Meil on täl hetkel ihan sairaan paljon ku on nii pajon lopputöitä ja muutenkin viimeiset kokeet joten niihin on pakko lukea oikeen kunnolla! Tänään mul ois tarkotus nähä Amee ja Idaa ja sit illal oon Oliverin kaa. Huomenna pitäis olla koulus harjoittelemas yhteen tapahtumaan ja huhhu! Tosi paljon viel tekemättä sitä varten. Mut kyl siit hyvä tulee! Kävin eilen muuten tallilla ja kävin ratsastamassa veneetsialla, ja meni ihan hyvin. Ihana päästä taas selkään. Ja oon taas palaamas ratsastuksen pariin, et alan käymää säännöllisesti parin viikon pääst!

Ens viikkon mul on melkeen joka päivä jotain ja iiiik perjantaina on jo Justin Bieberin keikka! Oon superrrrinnoissani :)

Mul on ollut kauhee shoppailuhimo nyt pari viikkoo jo, vois kysyy jospa äippä haluis lähtee mun kans helsinkiin joku päivä ku tarviin uudet housut sekä vähän kesävaatteita.. Laitan varmaan joku päivä kuvia siitä mitä haluaisin tai sit vaa jotai ''inspiraatio'' kuvia. Ihan sairasta ku miettii et ihan vaa parin viikon pääst on jo kesäloma. Ihan hullua. Ja aika menee tosi nopeesti viel ku nää vikat viikot meil on tosi paljon erikoista ohjelmaa koulussa, ja koht loppuu ja kokeet joten ne on sit ohi. Meil on tosi paljon erikoisii tapahtumii myös, kuten koulun Rugbymestaruudet mihin mennää Linan kans, sit ihanihan lopussa meil on Stafettkarnevalen mihin oon menos juoksemaan jos pääsen joukkueeseen, ja sit ollaan huutosakilla siel hihi. Ja sit nyt meil tää tapahtuma tällä viikolla, seuraavan viikkon on sit jo vappu ja sitä seuraavana on helatorstai.

Mut nyt alan laittautumaan ja laitan vanhan kuvan teille

No comments:

Post a Comment