Tuesday, February 21, 2012

Hiihtolomaaa


in your head - mohombi

Tjau
Ida kävi meillä lauantaista sunnuntaihin yötä koska sunnuntaina se tuuras Amea yhteisessä työssä. Ame on siis ulkomailla joten sain sitten Idalta apua. Kävin vielä lauantaina aamupäiväl hyvästelemässä Amea ja Annieta kaupungissa, ja Ida liittyi sitten joskus kahen maissa seuraamme. Kolmen aikaan lähettiin Idan kanssa kiertämässa kaupunkia ja vuokrattiin leffa ja lähettiin meille.
Ilta meni suurinpiirtein siinä et istuttiin koneen ääressä ennen ku katottiin meijän vuokratut leffat, Valentine's Day  ja The Proposal. Molemmat olivat hyviä ! Nukahdin liian myöhään mut minkäs sille voi.


Sunnuntaina oli pakko herätä 7 mut ihana puhelin ei toiminu joten myöhästyttiin töistä noin vartin. Siel tehtiin perustehtävät, mut oli kyl rankkaa ku oli niin paljon lunta ja tuli vaa enemmän ja enemmän. Ja tänään kävin illalla tallilla tunnillani joka meni ihan hyvin. Kävin kattomas ku Ida meni Välkyl ennen ku lähettiin kotiin !


Huhhu mua väsyttää ihan kauheesti nyt, pitäis mennä nukkumaan mut must tuntuu et oon siihenkin liian väsynyt ! Ehkäpä joskus parin tunnin päästä pygen semmoseen, mut nyt aattelin jatkaa mun Modern Family - maratonia. Hyvää loppuiltaa !

No comments:

Post a Comment