Friday, December 14, 2012

let it snow let it snow


Voi että ! Ootan joulua innolla ! Enää 10 päivää. Kui jees ! Ja tänä vuonna on paljon lunta varmaan joulunakin. Toivotaan ainakin, koska joulufiilikset laskee huomattavasti kun ei oo lunta. En muuten tykkää yhtään lumesta, mut jouluna ja uutena vuotena tuntuu et on pakko olla lunta maassa !

Moikka teille. Taas ollu pieni tauko, mut eipä voi mitään ! Nää viikot on kulunu koulussa, tallilla ja kotona. Meil on koulussa ollut nyt jonku verran chillii samal ku on tuntunut et on ihan liikaa, mut eiköhän aina tunnu siltä ? Kokeet on mennyt ihan hyvin ja mul on muutenki melkeen kaikki kunnossa. On mukavaa ku ehtii nauttia joulutunnelmasta ja vaa olla vaikka jonku peiton alla ja lukea jonkun hyvän kirjan. yes nerdy i know.

Tänä viikonloppuna ois suunnitelmissa käydä kattoo tota uusinta bond-leffaa ja lauantaina on töitä. Eli aika rentoo. Ja ensi viikolla ollaan jossain vaiheessa siskon kanssa lähdössä helsinkiin ostamaan joululahjoja. Haha pakko sanoo et onneks oon ollut töissä nyt pari kuukautta !

Mut nyt ollaan kohta siskon kanssa lähös vuokraamaan leffaa joten palaillaan !

No comments:

Post a Comment